Sayfalar

19 Mayıs 2011 Perşembe

ada soğanı saç dökülmesine olan etkisi

Ada soğanı saç dökülmesine olan etkisi:

Ada soğanı nedir ve özellikleri nelerdir: Ada Soğanının tüm özellikleri faydası ve kullanım alanı ile ilgili tüm bilgilere ulaşmanız mümkün olacak. Öncelikle Ada Soğanının özellikleri hakkında sizlere genel bilgiler sunmak istiyoruz. Ada Soğanı familyası itibarı ile Zambakgiller ailesine mensup olup iki kısımlıdır. Üst kısmı yaprak çiçek alt kısmında ise yani toprağın altında soğanı bulunur. Ada Soğanının yaprakları uzuncadır. Ada Soğanı oldukça zehirli bir bitkidir. Bilinçsiz tüketimi insan hayatına son verebilir.

Bu nedenle oldukça dikkatli kullanılması gereken bir bitkidir. Mutlaka bir uzman tarafında önerilerek tüketilmelidir. Ada Soğanı bitkisini kullanırken genellikle un halinde kullanılır. Ada Soğanı bitkisi çiçekleri üzerinde bulunan yeşilin tonajındaki damarları ile göz alıcıdır.

Ada Soğanı faydaları ve kullanım şekli: Ada Soğanı birçok faydası bulunan ve oldukça etkili bir bitkidir. Ada Soğanı bitkisi başta saç dökülmelerine karşı kullanılmasının yanısıra bir çok hastalığa karşı kullanılan şifalı bir bitkidir. Ada Soğanı siğil tedavisinde oldukça faydalı bir bitkidir. Ada Soğanı siğillere sürülürse siğillerde dökülme meydana gelir. Bunun haricinde idrar söktürücü özelliği ayrıca kalp hastalında oluşan vücutta biriken suyun atılmasında faydalı olabilecek bir bitkidir. Saç dökülmesi tedavisinde kullanılmasında zeytinyağı ile çam sakızı eklenerek kullanılmalı bu şekilde saçlarda yeniden tüylenme oluşumunu hızlandırır.

Dolaşım sistemi rahatsızlılarına karşı kullanılabilecek bir bitkidir. Ada soğanı psikolojik rahatsızlıklara karşı kullanılabilen bir bitkidir. Bu bitkinin zararları arasında söylenecek tek bir şey vardır oda Ada Soğanının oldukça zehirli bir bitki olduğudur. Mutlaka uzman kontolünde kullanılması gerekmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder