Sayfalar

15 Mayıs 2011 Pazar

İbrahim Saraçoğlu Unutkanlığa için Havuç Kürü tarifi

İbrahim Saraçoğlu Unutkanlığa için Havuç Kürü tarifi: unutkanlık çağımızın hastalığı yaşadığımız korku ve stres tarzı durumlar bizleri bazı zamanlar aklımızın karışmasına yapmak istediklerimizi ya da yapacağımız işleri unutmamıza neden olur. Unutmak bazı zamanlar güzel bir hareket olsa da sürekli tekrarlanması bazı mental ve fizyolojik rahatsızların bir işareti olabilir.

Unutkanlığın nedenleri: unutkanlık başlıca stres, korku iş ve ev yaşamında aldığınız sorumlulukları taşıyamayacağız durumlara ulaşması, dengesiz beslenme, uyku bozukluğu, sürekli düşünce hali, beyin yorgunluğu gibi durumlara neden olur. Unutkanlık üzerinde durmamız gereken bir konudur. Bu konuda uygulamanız gereken bitkisel tedavi yöntemleri mevcut olup unutkanlık sorununa çare olabilir.

İbrahim Saraçoğlu Unutkanlığa için Havuç kürü uygulanışı: 1 ay boyunca hergün akşam yemeğinden 2 saat sonra yada gece yatmadan önce mutlaka taze sıkılmış havuç suyu içilmesini öneriyor. Havuçları her akşam taze taze sıkınız. 30 günlük bir kullanım sonrası, zihninizdeki değişimin farkına varacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder