Sayfalar

17 Mayıs 2011 Salı

Ahmet Maranki Akdeniz Ateşi

Ahmet Maranki Akdeniz Ateşi

Doktor Ahmet Maranki Akdeniz ateşi hastalığının tedavisinde bitkisel formüllerle faydalı olabileceğinden bahsediyor. Tipiksel Akdeniz bölgesi etrafında bulunan, çoğunlukla ülkemizde karşılaşılan bu rahatsızlık neden olarak aileden diğer nesillere aktarılıyor. Akdeniz ateşinin semptomları olarak karın ağrısı, eklem ağrıları olarak nüks edebilir.

semptomlar 24-48 saat devam edebiliyor. bireyin anatomisi ile ilgili zaman diliminde farklılık olabiliyor. Akdeniz ateşi hastalığı ile alakalı uzmanlar tarafından tavsiye edilen şifalı bitkiler bulunur. Ahmet Maranki’nin Akdeniz ateşi hastalığında ve diğer uzman doktorların görüşlerini belirten bu hastalık da başa çıkabileceğiniz bazı öneriler şöyledir.

Kesinlikle siyah çay tüketmemeleri gerek, Akdeniz ateşi olanların, Bunun yanı sıra sıcak şeylerden uzak durmalıdırlar, En çok kahve, neskafe, siyah çay vb. Salam, sucuk gibi besin kaynaklarından olabildiğince uzak durmalıdırlar. Tatlı, hamur işleri akşam saatlerinde tüketilmemelidir. Çünkü akşamları yenen yemeklerin sindirimi ve hazmı biraz uzun sürdüğünden Akdeniz ateşini etkileyebilir.

Kısacası bu hastalığa yakalananların üç beyazdan uzak durmaları gerekmektedir. Şeker, un, tuz gibi maddeleri azaltmaya özen göstermelidirler. Bu hastalığa yakalananların bol, bol tüketmesi gereken besinler yoğurt, taze meyve ve sebzelerle beslenmesine dikkat etmelidirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder