Sayfalar

21 Mayıs 2011 Cumartesi

ahmet maranki ağız yaraları bitkisel tedavi

ahmet maranki ağız yaraları bitkisel tedavi: Ahmet Maranki katıldığı televizyon programlarında olsun görsel medyada ve yazılı medya da olsun siz değerli okurlarımıza faydalı bitki kürlerini anlatmakta ve sizlerle bu bilgilerini paylaşmaktadır.

Bu konulardan biri de Ahmet Maranki hocamızın ağız yaraları hakkında bizlerle paylaştığı bazı bitkiler ve bitki kürleri dir. Ahmet Maranki hocamızın bitkisel tedavi yöntemleriyle çözüme ulaştırmaya çalıştığı ağız yaraları konusunda kullanılması gereken bitkiler sıralanışı şöyledir.

Ağız yaraları için şifalı bitkiler: Ağız yaralarına bitkisel çözümü Ahmet maranki için kişniş tohumundan başka bir malzemeye gerek yoktur. Peki kişniş tohumunu ağız yaralarından kullanmak için naşıl kullanmalıyız. Kişniş tohumunu kullanmak için öncelikle onu parçalara ayırmalı ve un kıvamına getirmelisiniz.

Un kıvamına gelen kişniş tohumunu temiz kireci az olan ve yaklaşık olarak 200 gr kadar olan suyun içerisine bir çay kaşığı koymamız gerekiyor sonra yapmamız gereken işlemler oldukça basit 20 dakika kadar demlemeli ve bir süre bekledikten sonra bu çayı tüketiyoruz. Çayın tüketim şekline gelince günde 3 çay bardağı içmemiz kafi gelecektir. Sabah, öğlen ve akşam vakitlerinde tüketmek ağız yaralarında size hiç ummadığınız sonuçlar doğuracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder