Sayfalar

24 Mayıs 2011 Salı

Bağırsak Parazitleri İçin Papatya kürü nasıl hazırlanmalı

Ahmet Maranki Kıl Kurdu için Papatya Kürü: Ahmet Maranki katıldığı bir tv. programında yine çok değerli bilgileri bizlerle paylaştı. Ahmet Maranki Kıl kurdu ve bağırsak parazitlerinin Doğal ilacı olan bir tarif verdi. Papatya Kürü Sayesinde, kıl kurdu ve bağırsak parazitlerinden tamamen kurtulmak mümkün olabileceğinden bahsetti.

Ahmet Maranki Bağırsak Parazitleri İçin Papatya Kürü: gereken malzemeler arasında 1 tatlı kaşığı papatya (Bir tutam Kadar), 1 bardak kaynar su, 3 diş soyulmamış sarımsak

Bağırsak Parazitleri İçin Papatya kürü nasıl hazırlanmalı: Kaynar Suyun içine, papatyayı atın. 5 dakika bekletin. 3 diş sarımsakları kabuğunu soymadan paptya su karışımına ilave edin. 15. dakika demlendirin. Sabah akşam, yemeklerden önce hazırladığınız bir bardak suyu için. Her seferinde taze hazırlayın. 3 gün kullanın.


Ahmet Maranki Bağırsak Parazitleri Havuç Sarımsak Kürü: bu kür de sizin için oldukça basit bir tarifi var.Gerekli Malzemeler arasında 200 gr havuç, 5 Diş Sarımsak, 1 tatlı kaşığı Zeytinyağı var.

Havuç Sarımsak kürü nasıl hazırlanmalı: Sabah Havuç ve sarımsakların suyunu, meyve sıkacağında sıkın. İçine, zeytinyağını ilave edin. Sabah aç karnına 7 gün boyunca için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder