Sayfalar

14 Mayıs 2011 Cumartesi

Ahmet maranki kekik suyu fayları tarifleri

Ahmet maranki kekik suyu fayları tarifleri: Profesör Doktor Ahmet Maranki kekik suyunun faydalarını ve yararlarını açıkladı. Kekik bitkisinin günümüzdeki yeri ve önemi çok değerlidir. Doğanın bize sunduğu en değerli ve besleyici bir çok hastalıkla mücadelede kullanılan bu bitkinin tüketilmesini tüm uzman doktorlar tavsiye ediyor.

Kekik bitkisinin tüketimi ve hastalıklarla mücadele çeşitli kullanım alanları vardır. Kekik bitkisini çay olarak tüketebilirsiniz. Suyunu içebilirsiniz yada kekik yağından faydalanabilirsiniz.Profesör Doktor Ahmet Maranki kekik suyunun faydalarını ve kekik suyu ile hangi hastalıklara karşı kendimizi koruyabileceğimizi, açıkladı. Kekik suyu bağırsaklarda oluşmakta olan parazitlerin düşürülmesinde etkin rol oynuyor. Sakinleştirici ve yatıştırıcı bir özelliği vardır.

Hazmı kolaylaştırır. Böbrek ve kum taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.Ağız ve diş gibi hastalıklarınızda, boğaz iltihaplarınızda, üşütme de ve öksürük de kekik suyu kullanarak, bu hastalıklarınızı tedavi edebilirsiniz. Bitkisel mucizelerin ve doğanın bize sunduğu doğal yollardan elde edebileceğimizi bitkilerle, bir çok hastalığımızın şifası mümkündür. Unutmayın ki, eczaneler de ki haplar, yada çeşitli ürünler bir çok bitkinin karışımı ile elde edilmiş katılaştırılmış tabletlerden ibarettir. Sağlıklı günler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder