Sayfalar

15 Mayıs 2011 Pazar

ibrahim saraçoğlu adet düzenleyici kür tarifi

ibrahim saraçoğlu adet düzenleyici kür tarifi: Menstruasyon düzensizliği ve adet düzeniniz erken ya da geç gelme durumlarında ya da adet kanamanız çok fazla ya da çok az olduğunu düşünüyorsanız İbrahim saraçoğlunun bu kürü tam sizin için.

İbrahim Saraçoğlu Adet düzenleyici kür uygulanışı: Adet düzenlemesi için bir tutam kurutulmuş testere dişli aslan pençesi kaynamakta olan 1 bardak kadar damacana suyuna ilave edilir. Kısık ateşte 5 dakika kürün demlenmesi beklenir. Demlenen kür ılıdıktan sonra süzülür ve her gün 1 bu adet söktürücü kürden birer bardak içilir. 1 ay bu küre devam edildikten sonra 1 haftalık ara verilir.

Küre ara verdikten 1 hafta sonra ise adet düzenleyici kür 1 ay daha uygulanır ve tamamlanır. İbrahim Saraçoğlu yukarıdaki adet düzensizliği için hazırlanan kürün, kahvaltıdan 2 saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içilmesinin daha iyi etki edeceğini söylüyor. Ayrıca bundan sonraki dönemlerde adet düzensizliği tekrar başlarsa aynı kürün tekrar uygulanmasını tavsiye ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder